Piknik prostori

Vabljeni v gostilno POGRAJSKI DOM, kjer lahko ob bistri reki uživate na prostem ob slastnih specialitetah odprte kuhinje. Poleg prostora za piknik vam za skupinsko druženje ponujamo še igrišče za mali nogomet, košarko, otroško igrišče ter igrišče za balinanje.

V neokrnjeni naravi Polhograjskih dolomitov se boste zabavali tako skupine pirijateljev ali sodelavcev kot družine z manjšimi otroci.

Piknik prostor z žarom, lahko postavimo ob hiši, ob potoku, na travniku ali bižje gozda. Lokacija piknika je torej prilagoljiva vašim željam in potrebam. Izbirate tudi lahko med klopmi in stoli ali pa bolj tradicionalno verzijo sedenja kar na deki :)

 

DODATNA OPREMA: Elektrika, Internet, sanitarije, Prenočišče z zajtrkom, Voda, žari, Hladilnik

OSTALE MOŽNOSTI NA LOKACIJI: Plaža ob reki, ležalniki, Igrala, gugalnice, travnik, igrišča za mali nogomet in košarko, balinišče, sprehodi, badminton, odbojka na travi.

 

Zunanji prostor sprejme tudi 1000 oseb. Notranje kapacitete do 150 oseb. Velik travnik, zagotovljena senca, sprostitev in osvežitev ob reki, ležalniki in plaža ob reki. Parkirišče za do 50 avtomobilov.  
Možnost: all inclusiv piknik. Za več informacij pokličite na 031 323 122 (g. Tihomir).